Twee stagiaires gezocht!

BEDRIJF: Doctize
AFDELING: Marketing
PERIODE: Per direct
AANTAL STAGIAIRES: 2
STUDIERICHTING: Creative Business - Leisure ManagementOMSCHRIJVING BEDRIJF:

Doctize is een organisatie die artsen levert op locatie. In plaats van een ochtend kwijt te zijn bij een huisarts in de wachtkamer, kun je bij Doctize online huisartsenzorg aanvragen, op de tijd die jij wilt en op de locatie die jij wenst. Dat kan zijn thuis, op kantoor, in het hotel of waar dan ook.

De eerste doelgroepen waarop Doctize de focus legt zijn expats, toeristen, beroemdheden én mensen die een dusdanig druk leven hebben waardoor ze nét te lang blijven doorlopen met een kwaal omdat ze hun tijd niet kwijt willen zijn met het bezoek aan een huisarts. Maar uiteraard is het voor iedereen mogelijk om de diensten van Doctize te gebruiken.

Doctize is nu met de startup bezig in Amsterdam maar wil binnen het jaar de 5 grote steden kunnen voorzien van hun diensten.

Inmiddels is Doctize al huisleverancier voor diverse hotels, multinationals en (muziek)theaters.WERKZAAMHEDEN (op HBO niveau):

  • Onderzoek naar de tijdsbesteding van bovengenoemde doelgroepen.
  • Afnemen van interviews met de diverse doelgroepen.
  • Zelfstandig vernieuwende marketing instrumenten ontwikkelen en inzetten om zo het bereik en marktaandeel van Doctize te vergroten binnen de gegeven budgetten.
  • Monitoring en bijsturen van lopende marketingacties.


OMSCHRIJVING STAGEONDERZOEK / ADVIES:

Doctize wil graag een onderzoek laten doen naar de tijdsbesteding van medewerkers op de Zuidas in Amsterdam.

Wat beweegt hen? Hoe belangrijk is (vrije) tijd voor hen? Wat is de gemiddelde gezinssituatie? En uiteraard, wat is het moment waarop men een arts bezoekt en kan Doctize daaraan iets positiefs voor hen bijdragen.

Uiteindelijk zien we graag een advies over hoe we deze, zeker in de grote steden steeds grote groeiende, groep warm kunnen maken om Doctize te gaan gebruiken. Daarna is er de mogelijkheid om dit advies direct zelfstandig in de praktijk te brengen, te monitoren en te verfijnen met een eigen budget.

PROFIEL STAGIAIR:
De stagiaire die wij zoeken heeft de volgende kenmerken:

  • Heeft humor
  • Is creatief
  • Is in staat om zelfstandig een gedegen onderzoek op te zetten en het advies uiteindelijk in praktijk te brengen
  • Snapt het concept van Doctize en ziet in dat dit de toekomst van de gezondheidszorg gaat worden


WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN:

Naast een stagevergoeding en dé kans om mee te werken aan een van de coolste start-ups van 2018, ga je werken met drie professionals die hun sporen al ruimschoots hebben verdient in uiteenlopende sectoren. Je wordt begeleid door een van de directeuren die naast Doctize ook als interim-manager werkt en in deze rol reeds diverse marketingstrategieën heeft ontwikkeld voor grote organisaties.

Jouw werkplek is ons kantoor op de Ellermanstraat 16 in Amsterdam. Dit nieuw geopende verzamelgebouw wordt dé hipste werkplek van Amsterdam en omstreken en ook hier mag je aan meebouwen als je daar zin in hebt. Het pand is nog deels in aanbouw maar zal naast kantoren en vette gadgets ook worden voorzien van een gezamenlijk muziekpodium om op de vrijdagmiddagen lekker te jammen. En donderdagen als we er zin in hebben. En maandag tot en met woensdag als het toevallig zo uitkomt. En de weekenden als we niets beters te doen hebben ;-).

Verder krijg je alle middelen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen.

Dus neem contact op en doe mee!CONTACTGEGEVENS:

Contactpersoon: Michel Hurkens
Bezoekadres: Ellermanstraat 16-R, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 782 1000
E-mailadres: michel@doctize.nl